Î.M. „Biroul de Credit” S.R.L. anunţă solicitare de oferta pentru elaborarea soluţiei soft “Sistem Informaţional de Gestiune a Portofoliului de împrumuturi”.
 
Soluţia soft va fi elaborată în baza tehnologiilor Web şi va permite utilizarea semnăturilor digitale cu valoare juridică acceptate în RM.
 
Termenii de referinţă pentru elaborarea şi implementarea “Sistemului Informaţional de Gestiune a Portofoliului de împrumuturi” pot fi primiţi la recepţia Î.M. “Biroul de Credit” S.R.L. situat pe adresa mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, nr. 49, et. 2.
 
Ofertele comerciale vor fi realizate în conformitate cu Termenii de referinţă pentru elaborarea şi implementarea “Sistemului Informaţional de Gestiune a Portofoliului de Împrumuturi”.
 
În ofertele comerciale se va indica obligatoriu costul serviciilor de elaborare a soluţiei soft, valuta şi menţiunea despre TVA.
 
Ofertele comerciale trebuie prezentate la oficiul Biroului situat pe adresa mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, nr. 49, et. 2, până la data de 16 ianuarie 2015, ora 15:00.
 
Informaţii de contact:
Tel.: (+373 022) 210-120.
(+373 022) 211-787.
email: office@creditbureau.md